Samen op weg naar je nieuwe (t)huis

De woningen van CANVAS geven je veel ruimte om te wonen zoals jij dat wilt. Maar waar begin je, welke keuzes maak je en op welk moment? KUUB gaat je hierbij helpen. Samen met je buren bewandel je de route naar je nieuwe thuis.

In onderstaand overzicht zie je hoe het werkt. 

Stap 1

Schrijf je in en bouw mee

Laat KUUB of de makelaar weten dat je geïnteresseerd bent. We vertellen je graag meer over de woningen. Besluit je deelnemer te worden? Dan bouw je mee in het collectief.

Stap 2

Ontwerp je eigen woning

Je gaat met de architect om tafel om alle mogelijkheden door te nemen. Welke indeling wil je, zijn er speciale features die je in jouw huis wilt? Wij gaan je hierbij helpen. Zo ontstaat jouw unieke woning op maat.

Stap 3

In gesprek met de aannemer

Zodra je jouw woning samen de architect hebt afgemaakt, ga je in gesprek met de aannemer en kies je de afwerking van je huis. Denk aan wandafwerking, elektravoorzieningen en eventuele extra installaties. Na dit gesprek is je woning tot in de puntjes uitgedacht en klaar om gebouwd te worden!

Stap 4

Beginnen met bouwen

Als 70% van de woningen verkocht is, kan de eerste schop in de grond! Een spannende periode waarin je jouw op maat gemaakte woning langzaam maar zeker ziet verrijzen. Tijdens de bouw organiseert KUUB meerdere kijkmomenten.